Panospuhdistamot sopivat haja-asutusalueiden jätevedenkäsittelyyn

Panospuhdistamo tarjoaa erittäin helpon ja kustannustehokkaan tavan jätevesien puhdistukseen, varsinkin haja-asutusalueilla sijaitseville omakotitaloille ja vapaa-ajanasunnoille. Pienpuhdistamo mahtuu pienellekin tontille erittäin näppärästi ja tarjoaa samalla yhden ekologisemmista vaihtoehdoista jätevesien puhdistukseen.

Panospuhdistamon toimintaperiaate

Panospuhdistamot tarjoavat erinomaisen puhdistusmenetelmän jäteveden käsittelyyn haja-asutusalueille sekä mökeille. Helposti huollettavat puhdistamot mahtuvat pienellekin tontille sekä tarjoavat huolettoman tavan hoitaa niin vesivessan tuotokset kuin myös muut arjessa syntyvät talousvesijätteet. Panospuhdistamo on myös ekologinen valinta, sillä sen suodatuksen lopputuloksena syntyneet tuotokset voidaan hyödyntää esimerkiksi kasvilannoitteena.

Suodattamo kaikkiin maaperiin

Panospuhdistamon pystyy sijoittamaan lähes millaiseen maaperään tahansa, aina kallioisesta maastosta vaikkapa vanhojen betonirengaskaivojen tilalle. Se sopii kuitenkin parhaiten uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, sillä asennus on edullisinta ja helpointa silloin kun talon perustuksia uusitaan. Tästä huolimatta pienpuhdistamoa voi kuitenkin käyttää muissakin kohteissa, sillä sitä ei asenneta syvälle maaperään. Näin ollen puhdistamo sopiikin erityisen hyvin myös vaativille tonteille, joissa vanhat putkistot sanelevat pitkälti uuden puhdistamon sijoittelun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *