Rocky Mountain pyörät

Kulttimaineesta nauttiva ja ammattipyöräilijöiden suosiossa kylpevä Rocky Mountain pyörämerkki on tunnettu korkea laatuisista maastopyöristä. Brändi valmistaa kaikkiin eri maastopyöräilylajeihin soveltuvia pyöriä, aina maantiepyöristä off road kiitureihin. Kun siis ensi kerralla etsit itsellesi monikäyttöistä ja hintansa arvoista maastopyörää, valitse sinäkin tinkimätöntä laatua ja tyylikästä muotoilua edustava Rocky Mountain pyörä.

Ammattilaisten suosima merkki

Rocky Mountain pyörät ovat erittäin suosittuja niin maastopyöräilyä harrastavien kuin varsinkin ammattilaispyöräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. Suomessa Rocky Mountain merkki ei ehkä ole vielä jokaisen kuluttajan tietoudessa, mutta ainakin ammattipiireissä niiltä ei voi välttyä. Alunperin kanadalainen pyörämerkki sai alkunsa, kun merkin perustajat alkoivat vuonna 1978 kasaamaan omien toiveidensa mukaisia pyöriä omassa autotallissaan. Tällöin tavoitteena oli rakentaa ennennäkemättömiä maantiepyöriä, joissa olisi entistä leveämmät renkaat ja suorat tangot, joita tämän päivän harrastajat eivät osaisi enää ilman elääkään.

Pieni pala historiaa

Merkin pyörätehtaat perustettiin kuitenkin virallisesti nimellä Rocky Mountain Bicycles Ltd vasta vuonna 1981. Tuolloin ei kuitenkaan vielä tiedetty, että merkki tulisi nousemaan vielä jonakin päivänä yhdeksi maastopyöräilyn tunnetuimmaksi nimeksi. Ja että brändin symboleina tulisi toimimaan nimiä kuten Slayer ja Blizzard.

Kunnianhimo on pitänyt valmistajan pinnalla

Monikäyttöiset Rocky Mountain pyörät sopivat myös hyvin laajasti kaikkiin pyöräilylajeihin – olipa seuraamasi laji sitten adrenaliini voittoinen alamäkiajo tai vaikkapa nopeatempoinen XC, niin Rocky Mountain nousee aina esiin historian merkkipaaluissa. Ja vaikka värikästä historiaa löytyy merkiltä jo vuosikymmenien ajalta, on Rocky Mountain pyörät onnistuneet kuitenkin pysymään yhä tänäkin päivänä kehityksen huipulla yhtenä innovativiisimmista pyörämerkeistä ympäri maailman.

Samalla merkin perustajat tekevät väsymätöntä työtä puskien lajia ja samalla myös tuotteitaan kohti toinen toistaan parempia saavutuksia. Yritystä ja sen kehittäjiä pidetäänkin yhtenä maastopyöräilyn keskeisimmistä uranuurtajista, joita ajaa selkeä kunnianhimo kehittää niin toimintaansa kuin myös lajia eteenpäin kohtia uusia uria.

Mikä pyörissä on erikoista?

Nyt jo moni merkistä tietämätön ehkä jo kyselee mielessään, mikä sitten tekee Rocky Mountain pyöristä niin erikoisia ja legendaarisia. Kaikkein keskeisin eriyttävä tekijä pyörissä on niiden täysjousto nimeltään Ride-9.

Ride-9 joustoa

Brändin itsensä kehittämä Ride-9 täysjousto tekeekin heidän pyöristään yhden innovatiivisimmista – ennennäkemättömän tasaisen rytmin, tinkimättömän ajomukavuuden sekä parhaan ajotuntuman lisäksi se mahdollistaa myös samalla pyörän geometrian säädökset sekä takaiskarin progression muutokset. Pyörän tekniikka onkin täysjoustonsa ansiosta ennen kaikkea aikaansa edellä. Mutta eivät kehut vielä siihen jää. Nimittäin Rocky Mountain pyörät eivät ole ainoastaan hyviä ajaa, vaan ne niittävät kiitosta myös tyylikkään ulkomuotonsa perusteella. Kaunis, yksityiskohtaisen tarkkaan suunniteltu runko onkin jokaisen itseään kunnioittavan pyöräilijän mieleen ja jättää lähtemättömän vaikutuksen myös lajin parhaimmissa kisoissa.

Kun siis etsit kestävää, tyylikästä, täysjousitettua ja ajomukavuudeltaan ennen näkemätöntä maastopyörää, käänny Rocky Mountain pyörien puoleen ja annan legendan puhua omasta puolestaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *