Viemärin sukittaminen on nykyaikainen tapa tehdä putkiremontti

Viemärin sukittaminen on nykyaikainen menetelmä viemäriputkistojen saneerauksessa. Viemäreiden sukitus on metodi, jota käytetään erityisesti kiinteistöjen sisätilojen putkistojen saneerauksessa. Sukitus on kustannustehokas ja pitkäaikainen menetelmä saneerata huonokuntoiset putkistot. Viemärin sukituksesta ei koidu asiakkaalle ylimääräistä haittaa, sillä asunnossa voi asua remontin ajan.

Viemärin sukituksen hyödyt

Viemärin sukittaminen lisää putkistojen käyttöikää useilla vuosikymmenillä, ilman kiinteistön rakenteiden purkua. Viemäreiden käyttöikä on noin 50 vuotta ja ajoissa tehdyllä viemärin sukittamisella putkistojen käyttöikä kasvaa toiset 50 vuotta. Lopputulos on yhtä pitkäikäinen ja kestävä kuin viemäreiden kokonaisvaltaisessa uudistuksessa. Sukituksen aikana asunnossa voi asua eikä lattioita tarvitse purkaa remontin ajaksi, joten viemärin sukitus on putkiremonttia huomattavasti nopeampi vaihtoehto. Viemäriputkien saneeraus sukituksella on myös muita vaihtoehtoja edullisempi. Viemärin sukitus on siis todella asiakasystävällinen tapa saneerata vanhat putkistot.

viemärikameran pieni pää

Viemärin sukittamisen voi tehdä käytännössä kaikenlaisiin kohteisiin

Viemärin sukittaminen aloitetaan viemäreiden kuvauksella ja niiden kunnon tarkastuksella. Viemäriputket eivät kestä ikuisesti, joten jo tästä syystä viemärin sukitus on kannattavaa ja järkevää tehdä ennaltaehkäisevästi. Viemärin sukituksessa kiinteistön lattiaa ei tarvitse purkaa, vaan alkuperäisen putken sisään sukitetaan yhtä kestävä putki. Menetelmänä sukitus sopii kaikenlaisiin taloihin ja sukitus voidaan tehdä, jos viemärit ovat valurautaa, betonia tai PVC-muovia. Viemäreiden sukittaminen kestää vain noin kolme päivää ja ajoissa tehtynä ennaltaehkäisee tulevia ongelmia. Sukittaminen nostaa usein myös asunnon arvoa, sillä ostajat ovat usein kiinnostuneita tehdyistä putkiremonteista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *